Credite persoane fiziceCredite persoane juridice Asigurari Leasing  
Compania RP Credite
Contact
Cariere
Parteneri
Aplica acum!

RP FINANCIAL CONSULTING SRL

companie  cu capital  100% romanesc cu sediul in Baicoi, Judetul Prahova, infiintata in  2007, este specializata in elaborarea de analize si studii privind capacitatea financiara si tehnica a companiilor (planuri de afaceri, consultanta financiara), precum si in elaborarea propunerilor de proiecte pentru finantare nerambursabila si asistarea companiei pe durata implementarii proiectului cu finantare nerambursabila.


Scopul companiei
este definit de trei elemente: piata tinta, plusvaloare si diferentiere.

Piata tinta este reprezentata de intreprinderile mici si mijlocii care doresc sa-si eficentizeze activitatea.

Plusvaloarea adusa de RP FINANCIAL CONSULTING SRL pentru piata tinta consta in  furnizarea de instrumente si servicii de planificare, conducere si dezvoltare a afacerii; complete, eficiente si usor de inteles.

Diferentierea este data de flexibilitatea si personalizarea tuturor solutiilor oferite. Preocuparea noastra este aceea de a raspunde cat mai bine nevoilor firmelor si  instrumentele de lucru implementate sa fie cat mai usor de inteles si de aplicat chiar si de persoane nespecializate in management, astfel incat prin utilizarea lor clientii nostrii sa-si creasca eficienta si profiturile.


Misiunea companiei  
este de a furniza servicii de consultanta la standarde ridicate de calitate pentru a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri din Romania.

Pentru clientii nostri noi urmarim sa oferim un serviciu profesionist, dar si sa dezvoltam un parteneriat de lunga durata bazat pe eficienta, incredere si performanta. 

Cum lucram?

  • completati formularul de contact  si noi revenim cel mai tarziu in  48h
  • stabilim o intalnire, pe a carei durata sa definim cat mai bine ce se doreste si sa oferim detalii despre moduri de lucru/colaborare
  • dupa maxin 48 h, primiti o prima versiune a unei oferte personalizate
     purtam o discutie telefonica   pe marginea ofertei
  • dvs. decideti
  • rezulta un contract (+clauze confidentialitate), cu detalii despre cuprinsul raportului si termen de livrare (si mod de colaborare - pe parcurs)
  • colaborare pe parcurs / livrarea raportului / eventuale clarificari suplimentare
  • solicitarea unui feedback (in scris) de la dvs. despre gradul de multumire
  • referitor la colaborare / rezultate obtinute

Pentru a intelege cat mai bine nevoile dvs. va rugam sa ne trimiteti prinemail raspunsuri la cat mai multe din intrebarile de mai jos:

1) Denumirea si coordonatele societatii dvs.
2) Descrierea nevoii  dvs.
3) Tipul de servicii cautat
4) Restrictii existente (timp, bani, etc.)
5) Rolul dvs. in proiect
6) Ce date/info ne puteti trimite acum (enumerare)
7) Unde si cand ar putea fi stabilita o intalnire)      

PROFILUL COMPANIEI

Consultanta ajuta organizatiile sa-si analizeze si sa-si redefineasca strategiile, pentru imbunatatirea eficientei afacerilor si pentru optimizarea utilizarii resurselor tehnice si umane.

RP FINANCIAL Consulting a aparut in primul rand ca raspuns la nevoia de informare a oamenilor cu idei de afaceri din Romania. Nu e suficient sa ai o idee fie ea geniala si revolutionara ca sa pui bazale unei afaceri de succes mai ai nevoie si de alte ingrediente pe care foarte multi din micii intreprinzatori le neglijeaza. O firma si o idee par sa fie suficiente pentru scopul pe care ti l-ai propus, dar stii care este acest scop? stii cum urmeaza sa iti finantezi viitoarea afacere? stii cum ai sa o organizezi (sediu, utilaje etc.)? stii de ce fel de angajati ai nevoie? stii care vor fi clentii? stii cum ai sa iti promovezi produsele sau serviciile?. Noi  te ajutam sa raspunzi la aceste intrebari si la multe altele pentru ati dezvolta afacerea, pentru a lucra mai eficient si pentru a-ti creste profitul.

 

RECRUTAM:
CONSULTANT FINANCIAR

CONSULTANT TEHNIC DE SPECIALITATE

SUCCESUL nostru se bazează pe OAMENI!
Scopul nostru este de a atrage oameni talentaţi şi entuziaşti care să devină membri ai echipei noastre. Putem sa va oferim oportunitati care sa va ajute sa va dezvoltati în directia ce corespunde cel mai bine ambitiilor si potentialului dumneavoastra.

Aplicatia dumneavoastra - constand intr-o Scrisoare de Intentie (in care mentionati orasul pentru care aplicati) si un Curriculum Vitae - se va trimite pe adresa: office@rpcredite.ro.


Persoane juridice  | Despre noi  |  Parteneri  |  Cariere  |  Contact
Copyright © 2007-2010 RP Financial Consulting SRL. Toate drepturile rezervate